Spørsmål og svar

Må jeg være tilstede under fotografering?
Nei, det er ikke behov for å være tilstede under fotografering. Spesielt ikke hvis eiendommen er ferdig stylet. Nøkkel kan du legge ut på avtalt sted eller levere hos megler.
Rundt 50% av boligene vi fotograferer har ikke selger tilstede.
Du kan evtentuellt møte opp til avtalen, slippe oss inn og deretter dra på jobb eller lignende hvis det passer deg best. Vi låser og legger nøkkelen på avtalt sted når jobben er gjort.

Kan vi være hjemme under fotografering?
Ja selvfølgelig, det er kjekt for oss å ha en å forholde seg til som kjenner boligen. Men ut over dette, ønsker vi i størst mulig grad kan ha hele eiendommen “for oss selv” med tanke på jobben vi skal gjøre.
Da er det en fordel hvis resten av familien drar ut en tur, og husdyr settes bort. Husdyr som løper frem og tilbake blir bare forstyrrende for alle parter.

Hvor lang tid tar fotograferingen?
Det kommer ann på hvor stor eiendommen er, og hvor stor bildepakke eller andre produkter som er bestilt.
Vanligvis er vi ferdige på 1 til 2 timer.

Tar dere bilder i boder og garasje?
Nei, i utgangspunktet ikke. Kun hvis megler gir oss beskjed om dette på forhånd. Boder, garasje og kjeller er ofte de “minst lekre” rommene og ikke noe vi vanligvis fokuserer på bildemessig.

Jeg har ikke lagringsplass til å gjemme bort absolutt alt, hva gjør jeg?
Fyll først opp alle mindre viktige rom som garasje, bod, vaskerom og evt. små WC rom. Har du en snill nabo kan du også spørre om du kan plassere noe der.
Har du mer igjen, kan du legge det du klarer i bilen, eller “ofre” et rom som allikevel ikke er så fotogent til lagringsplass.
Det aller viktigste er at boligen generellt er helt klartgjort. Det å “tømme” hvert rom underveis spiser veldig av vår tid og gjør det vanskelig og oppnå best mulig resultat.

Når er bildene klare?
Bildene leveres megler senest innen 2 virkedager. Men vanligvis neste virkedag.

Sol er det beste fotoværet, eller?
Ikke nødvendigvis. Både sol og overskyet vær har sine fordeler for å få vist boligen frem på en fin måte

are keen to try more invasive forms of treatments. Theinclude penile pain, penile numbness, bruising and generic cialis.

. Ingen av de blir feil eller dårlig. Nedbør er derimot aldri det beste.
Vi redigerer inn en blå himmel på bildene hvis været ikke er pent, slik at det uansett blir et finere resultat.

Det er spådd dårlig vær på avtaledagen, hva gjør jeg nå?
Vi har desverre ikke anledning til å følge med på værmeldingen for oppdragene vi skal ut på, og har ingen godværs-garanti. Derfor må du selv følge med på værmeldingen og avlyse per telefon/SMS til 93047551 i god tid hvis du ser været blir dårlig. (senest kl 16.00 dagen før, for å unngå avlysningsgebyr).
I de tilfellene det haster veldig med å få ut boligen på nett, tar vi bilder uansett vær og gjør det beste ut av det.
Det skal regne/snø ganske kraftig før det blir veldig synlig på bildene. Men da må man allikevel leve med at det er vått på terrasser o.l.

Utsikt
Hvis du skal selge en “utsiktseiendom” og det er er spådd dårlig vær, eller er dårlig sikt, har du egentlig tre valg:
1. Leve med at utsikten ikke kom så godt med på bildene pga dårlig vær.
2. Avlyse hele avtalen og sette opp en ny avtale. (Husk å avlyse i god tid per telefon/SMS til 93047551, senest kl 16.00 dagen før, for å unngå avlysningsgebyr)
3. La oss ta alle bildene som normalt, og deretter bestille en ny fotopakke med kun utebilder da sikten er blitt bedre. Det blir da en ekstra kostnad. Men da slipper du å holde hele eiendommen “fotoklar” i påvente av bedre vær/sikt.